Quantum Metal Malaysia

Dasar Privasi

Dasar Privasi

Dikemas kini pada 20 Ogos 2021

Quantum Metal Sdn Bhd membina aplikasi QMGold sebagai aplikasi Percuma. PERKHIDMATAN ini disediakan oleh Quantum Metal Sdn Bhd tanpa sebarang kos dan bertujuan untuk digunakan sebagaimana adanya.

Halaman ini digunakan untuk memaklumkan pelawat mengenai dasar kami dengan pengumpulan, penggunaan dan pendedahan Maklumat Peribadi jika sesiapa memutuskan untuk menggunakan Perkhidmatan kami.

Jika anda memilih untuk menggunakan Perkhidmatan kami, maka anda bersetuju menerima pengumpulan dan penggunaan maklumat yang berkaitan dengan dasar ini. Maklumat Peribadi yang kami kumpulkan digunakan untuk menyediakan dan menambah baik Perkhidmatan. Kami tidak akan menggunakan atau berkongsi maklumat anda dengan sesiapa kecuali seperti yang diterangkan dalam Dasar Privasi ini.

Terma yang digunakan dalam Dasar Privasi ini mempunyai maksud yang sama seperti dalam Terma dan Syarat kami, yang boleh diakses di QMGold melainkan ditakrifkan sebaliknya dalam Dasar Privasi ini.

Pengumpulan dan Penggunaan Maklumat

Untuk pengalaman yang lebih baik, semasa menggunakan Perkhidmatan kami, kami mungkin memerlukan anda untuk memberikan kami maklumat tertentu yang boleh dikenal pasti secara peribadi, termasuk tetapi tidak terhad kepada nama, alamat e-mel, nombor telefon mudah alih, Kad Pengenalan. Maklumat yang kami minta akan disimpan oleh kami dan digunakan seperti yang diterangkan dalam dasar privasi ini.

Data Log

Kami ingin memaklumkan kepada anda bahawa apabila anda menggunakan Perkhidmatan kami, sekiranya berlaku ralat dalam apl, kami mengumpul data dan maklumat (melalui produk pihak ketiga) pada telefon anda yang dipanggil Data Log. Data Log ini mungkin termasuk maklumat seperti alamat Protokol Internet (“IP”) peranti anda, nama peranti, versi sistem pengendalian, konfigurasi apl semasa menggunakan Perkhidmatan kami, masa dan tarikh penggunaan Perkhidmatan oleh anda dan statistik lain .

Kuki

Kuki ialah fail dengan sejumlah kecil data yang biasanya digunakan sebagai pengecam unik tanpa nama. Ini dihantar ke penyemak imbas anda daripada tapak web yang anda lawati dan disimpan pada memori dalaman peranti anda.

Perkhidmatan ini tidak menggunakan “kuki” ini secara eksplisit. Walau bagaimanapun, apl itu mungkin menggunakan kod pihak ketiga dan perpustakaan yang menggunakan “kuki” untuk mengumpul maklumat dan menambah baik perkhidmatan mereka. Anda mempunyai pilihan untuk sama ada menerima atau menolak kuki ini dan mengetahui bila kuki dihantar ke peranti anda. Jika anda memilih untuk menolak kuki kami, anda mungkin tidak boleh menggunakan beberapa bahagian Perkhidmatan ini.

Pembekal Perkhidmatan

Kami mungkin menggaji syarikat dan individu pihak ketiga atas sebab-sebab berikut:
  • Untuk memudahkan Perkhidmatan kami;
  • Untuk menyediakan Perkhidmatan bagi pihak kami;
  • Untuk melaksanakan perkhidmatan berkaitan Perkhidmatan; atau
  • Untuk membantu kami menganalisis cara Perkhidmatan kami digunakan.
Kami ingin memaklumkan kepada pengguna Perkhidmatan ini bahawa pihak ketiga ini mempunyai akses kepada Maklumat Peribadi anda. Sebabnya adalah untuk melaksanakan tugas yang diberikan kepada mereka bagi pihak kita. Walau bagaimanapun, mereka diwajibkan untuk tidak mendedahkan atau menggunakan maklumat tersebut untuk sebarang tujuan lain.

Keselamatan

Kami menghargai kepercayaan anda dalam memberikan kami Maklumat Peribadi anda, oleh itu kami berusaha untuk menggunakan cara yang boleh diterima secara komersial untuk melindunginya. Tetapi ingat bahawa tiada kaedah penghantaran melalui Internet, atau kaedah storan elektronik adalah 100% selamat dan boleh dipercayai, dan kami tidak dapat menjamin keselamatan mutlaknya.

Pautan ke Tapak Lain

Perkhidmatan ini mungkin mengandungi pautan ke tapak lain. Jika anda mengklik pada pautan pihak ketiga, anda akan diarahkan ke tapak tersebut. Ambil perhatian bahawa tapak luar ini tidak dikendalikan oleh kami. Oleh itu, kami amat menasihati anda untuk menyemak Dasar Privasi tapak web ini. Kami tidak mempunyai kawalan ke atas dan tidak bertanggungjawab ke atas kandungan, dasar privasi atau amalan mana-mana tapak atau perkhidmatan pihak ketiga.

Privasi Kanak-kanak

Perkhidmatan ini tidak menangani sesiapa di bawah umur 13 tahun. Kami tidak mengumpul maklumat yang boleh dikenal pasti secara peribadi daripada kanak-kanak di bawah umur 13 tahun secara sedar. Sekiranya kami mendapati bahawa kanak-kanak di bawah umur 13 tahun telah memberikan maklumat peribadi kepada kami, kami segera memadamkannya daripada pelayan kami. Jika anda seorang ibu bapa atau penjaga dan anda sedar bahawa anak anda telah memberikan kami maklumat peribadi, sila hubungi kami supaya kami dapat melakukan tindakan yang perlu.

Perubahan kepada Dasar Privasi Ini

Kami mungkin mengemas kini Dasar Privasi kami dari semasa ke semasa. Oleh itu, anda dinasihatkan untuk menyemak halaman ini secara berkala untuk sebarang perubahan. Kami akan memberitahu anda tentang sebarang perubahan dengan menyiarkan Dasar Privasi baharu pada halaman ini. Perubahan ini berkuat kuasa serta-merta selepas ia disiarkan di halaman ini.

Hubungi Kami

Jika anda mempunyai sebarang soalan atau cadangan tentang Dasar Privasi kami, jangan teragak-agak untuk menghubungi kami di cs@quantummetal.com