Quantum Metal Malaysia

Akaun Simpanan Emas QM

Harga Jualan: per gram

Akaun Simpanan Emas QM

Harga Belian: per gram

London Metal Exchange (LME)

per gram

PRODUK SYARIKAT

PERBELANJAAN ERA BARU

Akaun Simpanan Emas

Akaun Simpanan Emas Quantum Metal ialah Simpanan Atas Talian 24/7 yang disandarkan oleh 99.99% Fizikal Emas tulen yang diiktiraf oleh antarabangsa.

9 CIRI - CIRI UTAMA

Quantum Metal Sdn. Bhd. telah merancang sistem talian 24/7 yang mampan yang akan memberi manfaat kepada

setiap pengguna akaun simpanan emas. Dengan sistem yang mesra, mudah dan mesra pengguna, semua orang boleh menyertai kami dalam 'Gold Bull Market' dan berkongsi kegembiraan bersama-sama pada masa kini.

Sistem Transaksi Harian 24/7

100% DISOKONG OLEH 99.99% EMAS FIZIKAL

KADAR RENDAH DIJAMIN

BAYARAN FLEXI

PENGELUARAN EMAS FIZIKAL

URUS NIAGA DALAM MATAWANG ANDA

MEMBEKAL EMAS KEPADA BANK-BANK TEMPATAN

SISTEM MESRA PENGGUNA

BRINKS IALAH VAULT EMAS RASMI

Aliran Transaksi

Akaun Simpanan Emas ialah platform dagangan emas fizikal yang mudah dan langsung. Pelanggan membeli berdasarkan harga emas harian QM dengan mengunakan bank tempatan atau luar negara. Sebaik sahaja transaksi bank berjaya dilaksanakan oleh pelanggan, QM akan memperuntukkan emas ke peti besi emas rasmi kami di Brinks Singapore dan sistem itu akan mengemas kini Akaun Simpanan Emas secara automatik.

Brinks ialah sebuah syarikat Bursa Saham New York yang mempunyai 150 tahun sejarah dan merupakan penyedia utama dalam penyelesaian logistik dan keselamatan yang selamat, termasuk pemindahan wang tunai, penambahan dan penyelenggaraan ATM, pengangkutan barang berharga antarabangsa, pengurusan tunai dan perkhidmatan pembayaran. Pelanggan Brinks termasuk institusi kewangan, peruncit, agensi kerajaan (termasuk bank pusat), permata, barang kemas dan operasi komersil lain di seluruh dunia. Rangkaian global Brinks melayani pelanggan dari lebih daripada 100 negara. Brinks mempunyai hak pemilik dalam syarikat-syarikat di 41 negara dan hubungan agensi dengan syarikat-syarikat di negara lain. Brinks menggunakan kira-kira 59,900 orang dan perniagaan kami termasuk kira-kira 1,100 kemudahan dan 12,000 kenderaan.

Quantum Metal Sdn. Bhd. telah berkerjasama dengan BRINKS dengan rapat sebagai Sistem Simpanan Emas yang rasmi di peti besi BRINK SINGAPORE. Brinks bertindak sebagai peti besi pihak ketiga yang melindungi pemilikan emas yang disimpan di dalam sistem Akaun Simpanan Emas dan 100% diinsuranskan oleh Lloyd’s of London.

BRINKS Penyata Pembaharuan Insurans Tahunan 2021

Pengeluaran Emas Fizikal

Pelanggan boleh melakukan pengeluaran dari Akaun Simpanan Emas mereka. Pengeluaran Emas Fizikal juga boleh dilakukan dari cawangan BRINKS di seluruh dunia. Emas Fizikal yang anda terima adalah 100% disahkan oleh LBMA dan kami berjanji pembelian balik yang dijamin tertahkluk kepada terma dan syarat.

 

Rakan Kongsi Bullion Rasmi

PRODUK AKAUN SIMPANAN EMAS

Emas ialah produk yang mempunyai kecairan yang tinggi di mana kita harus menggunakan sepenuhnya untuk memanfaatkan nilai tersebut sepenuhnya. Quantum Metal Sdn. Bhd. telah mencipta beberapa produk tambah nilai dalam akaun simpanan emas kami. Simpanan Emas adalah menguntungkan tetapi dengan produk ini, kami dapat membuat simpanan emas anda aktif. Keuntungan bukan sahaja dalam bentuk kenaikan harga emas tetapi juga manfaat daripada produk inovatif kami yang lain.

 

PROJEK PENINGKATAN EMAS

Projek Peningkatan Emas ialah projek kami yang dibina bersama dengan bank dan institusi kewangan. Emas sudah menjadi produk bernilai tinggi, tetapi emas boleh likuidasi melalui projek emas ini dan nilai emas boleh kembang bersama dengan projek pelaburan yang lain.

Akaun Tukar Emas

Gold Asset Enhance (GAE) 10X

Ketahui lebih lanjut